keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Jukepoksi – paskaa musiikkia voi (ja olis suositeltavaa) kuunnella myös kotona!

Jukepoksi, Jukis, Soittokone, Soittorasia, Äänenlähde, Levari, Monttu, Paska DJ ja mitä näit ny o. Jokainen o tavalla tai toisella iha varmast törmänny kyseiseen laitteeseen. Se tulee nopeammin vastaan ku pipari(t) siel baaris. Ja pettää aina! O se kumma vaik kuinka yrittää (ny siis puhutaan siit jukeboksist eikä piparista) ni koskaan ei tyydytä täysin. Aina, lue AINA, on joku levy/biisi/hymni/soittoääni, joka tartteis siel olla, mut ei oo, eikä ees viikon ruinaamisel tuu. Koskaan ei ole juuri sitä kappaletta sille Kimmolle tai Kertulle, joka tartteis kuulla just sil hetkel ja täyssii ku elämä potkii tai antaa parastaan. Ja sehä o ainoastaan ja yksinoikeudella henksun vika. Aikonaan Looses oli toimiva jukeboksi... Siis siihen saakka ku CSI alko tölsös pyörii. Se saatanan tunnari ku paukkuu illast toiseen ni sisäinen Grissomi herää aika vakuuttaval taval ja kaveria sai ettii infrapunalampul vessan seinäst varsin piakkoin. Se oli legendaarinen juke se.

Se on ny sillee, et meijän Majavan boxilla on viel hetken matkaa tohon Loosen legendaariseen levariin, mut on me yritetty. Voi luoja myö o yritetty mut ei luovutettu. Ikinä ei luovuteta. Sen lisäks, et Majavan juke toimii El Granden kehuskeluilmoitustauluna (JOO, JOO, Jenni anto nimmarin ja piparia!) se osaa myös laskea ja tunnistaa henksun hermoromahuksen. MAX 2 (kaksi) kappaletta Popedaa/ilta, Kotiteollisuus lasketaan Popedaksi, mieluummin Popedaa ku Bon Jovii ja jos Jennin ”Nettiin” biisiä ei kuulis enempää ku kerran tunnissa on ollu ja tulee olemaan Majavan levarin ohjesääntö.

Täs kulenee vuuen sisään ollaan jo parit älppärit vaihettu. Aerosmith tajuttiin heivata sielt mäelle jo ajat sitten, Röyhkää ja rakkautta lisätty tasaisesti. Ei oo viimesimpii kuolonmetallei ja stiikonboord-Ruattin hevijumalii ym. osastoo kauhiasti ja jos miu tai ees meijän mielipiteel (iha ku sil ois asiakkaalle mitää lystii) ni ei tartte ollakkaa. Rakkauvella ollaan hitaasti mut varmasti sitä rakennettu ja rakennetaan viel kii. Aina saa tietty toivoo jotain levyy sinne mut hei, et siekää tee kaikkee mitä me pyyvetään. Koetetaan tehdä täst jukeboksist legendaarine, ees Majavaan, jos ny ei maalimanlaajusesti viel. Siis VIEL! Mie ainakan toivon niin, et kun rakas asiakas saapuu sisään, ottaa ehk muutamat siin ja tahtoisi mussiikkii. Jukemme siin nököttää mystisen näköisen, hieman erroottisena, kutsuen siut tanssiin.Villiin tanssiin. Laitat kolikon jos toisenkin koneeseen ja huomaat levyjä selatessas et hitto mitä matskuu. jos ton soittaisin ihan näin aamun/iltapäivän/illan aikana ni varmaan tuun hyväl tuulel ja joku muukin saattaa digata siit. Mikäs siin ku täräytät Jenni Vartiaisen ”Missä muruseni on” -biisin pyörii (joka muuten valittiin vuoden 2010 iskelmäviisuks), notkutat lannettas hieman juken ees ja käännyt mennäkses pöytään, huomaat jonkun (meidän baarin tapaukses NELJÄN muun, kuulet ehkä huudon TAISTELE!?) tekevän samaa ja hymyilette toisillenne. Se on parhautta! Se o se hetki ku o ylypee lapsukaisestaan, joka siin nurkas oottaa et sais ilostuttaa Teitä! Edes hetken... Hetken, jota muistelet lämmöllä ja palaat vielä uudelleen rakkaan lapsukaisen luo...

P.S. Ja juu ei sitä döddistä tuu sin vaik tulisit tilittää et rakastuin Nummirokis -95 sen biisin aikana! Kuka ees käy Nummirokissa? ;)
P.P.S. Saa niitä toiveita tuua…
P.P.P.S. Oikeesti.... Nummirok!!! Hyi h****tti!!!

1 kommentti:

  1. Ja täs saatanan jukepoksis ei oo vieläkään sitä Deep Purplea mitä ei oo tilattu vasta kun vuos.

    VastaaPoista