sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Unohtumattomia, mahtavia ja legendaarisia tapahtumia ravintoloiden ja musahommien ihmeellisestä maailmasta.


Myöpä ollaan Masin kans päästy todistamaan muutammii legendoi. Siis ihan niinkusta paikan piällä! Toiset o nukkuneet ja toisten ois toivont olleen nukkumas. Ehkä myö ollaan kuiteski kaikkeest eniten todistettu niit legendoi, joit joku kertoo olleensa todistamas tai sit o tehty jonku jo tekemä juttu ja muutetaa se omas suus legendaks.

Meil on Masin kans sen verta kilsoi noist musa- ja baarihommist, et voijaan melekeist sata varmaan sannoo, et jos uattelit kertoo omana kokemuksenas jonkun seuraavist, ni joko joku meist masilaisist on nähny siut alasti ja suuellu siuta tai sie valehtelet tai oot halapa kopio alkuperäsest. Ai mist myö tiietään? Koska myö oltiin niin oikeesti paikalla ku nää kävi:

Tsittailin kerran duunis vitumoises darras ku yks daami tuli tiskille.
Kysyin vaan, mitäs sulle.
Daami heitti, Cosmopolitan.
Mä siihen, ett meille tulee vaan Soundi ja Rumba, Jallu on myös ihan ok.

Tai

Joo, olihan se vähän hämmentävää sillo ysikasi Stadikalla Rollereiden keikkaa ku tehtiin. Siel mä työnsin jotain lämppäribändin kamoja sisäjuoksuratojen kohalla ku Mick Jagger halus alkaa pelailee mun kans fudista. Siinä me sit hetki syöteltiin.

Tai

Kerrot kuinka tylytit asiakasta joka tilas sulta baarissa ”halpaa ja paska punkkua” sanoilla: ”Millon viimeks menit kauppahallin lihatiskille tilaamaan halpaa ja paskaa lampaan kylkeä”.

Tai

Kerrot tarinan uskomattomasta kotiinpaluusta Provinssi Rockista oman bändin lähdettyä edellisenä päivänä ja kulkenees seuraavana päivänä kotiin kolmen eri bändin kyydillä ainaki kuustoista tuntia ja saanees hirveet huudot kotona ku akku oli puhelimesta loppunu jo ennen Lakeuden terassia.

Tai

Ku tein kerran hemaseval daamil sellasen kermaisen drinkin ja sain suukon lahjaks. Juu et ollu sie!!!


Taitaitai…

Kylhä sie iteki tajuut kui on urpoo olla se kaveri, joka pokkanaamalla kertoo tuopin ääres kui hää o Zen Cafen kiertuemiksaaja ja Zen Cafeen tekniikan ukkoja istuu samas pöydäs eikä kukaan niist oo ees nähny sua ennen! Ethä sie oikeest haluu olla se, joka tarinoissaan on joka paikan korvaamaton tarinankertoja, joka paikas mis ammattilaist tarvitaan sie oot ollu, mut ku kukaan ei tunne sinnuu ees nimeltä!
Näit nimittäi muute riittää!

Sithä o iha oma lukunsa nää paarit ja niitten pitäjät. Yks ku kekkaa tehä jotain hassuu ni johan ollaa peräs hiihtämäs ja unohetaan oma ideointi ja hassuttelu. Myö ollaa kaiketi kerran menty julkisesti huutelee, et Majavan legendaarinen ”jotain”. Se legendaarine oli tuo meijän jukeboxi ja sitäki pehmennettiin lisäämäl sanan legendaarinen etee sana ”kohtalaisen”. Tehää ny sit alla poikkeus! Legendaarista, eikös?

Myö aateltiin alkaa tämmöne legendaarine tapahtuma ku ”puhutaan ruottii ja hypitään talon katolt asvalttiin. Mitä korkiammalt hyppäät ja puhut kauviten ni voitat-tyyppinen pisteytys!”. Ehä myö oikeesti aleta, mut kerrotaan kaikille kui oli kivvaa ja porukkaa niin muan pirusti. Ol aevan legendaarista! Ei sit muuta ku ootellaa, et joku kekkaa alkaa markkinoimaa omis nimissää vähintääki legendaarist tapahtumaa ”huuvetaan norjaks ja syöksytään kirkon katolt kirko portail vaiks sit persaus ieltä”. Sit jäähään vaa vartoo ku lehdet kirjottaa ja lainaa Anssi Kelaa ”Hetken he ovat legendaa”…

Ei kait täs muut ku tsemppiä kaikille ja koettakaa olla skarppei, joskus vittuilu o nii näppärää, ettei tyhmempi sitä ees tajua. Ja välittämisthä se o ollu jo kauannii... Ja ollaan kuultunna notta tuo savolaisuus ois ollu poisa muodist jo vuorest -80... Kumma vuan ku sitä kuulee ja lukkeekii viel...

1 kommentti: